Vinnande babysitter!

Babysitter från babybjörn

I denna guide presenterar vi babysitter från BabyBjörn. Vi har samlat in och sammanställt bäst i test, kundomdömen och vad andra aktörer tycker om produkten. Detta för att göra ditt jobb enklare när du ska välja vilken babysitter som passar just dig och ditt barn.

Vi redogör exempelvis hur en babysitter vanligtvis är uppbyggd, vad man ska tänka på gällande materialval och hur användarvänlig den är för dig och ditt barn. Vidare summerar vi även företagens köp- och leveransvillkor så du kan känna dig trygg med just ditt köp av en babysitter.

Alla aktörer vi rekommenderar är välrenommerade företag med bra villkor för dig som kund!


Babysitter BabyBjörn

Vi avlastar gärna småbarnslivet med barnvagn, vaggor och bärselar. Men en babysitter kan vara perfekta valet för dig och din bebis för att skapa vila och avlastning, men även ett bra komplement till ett babygym då barnet övar balans och koordination. 

Perfekt för barnet att ligga och vila tryggt i medan föräldern lagar mat eller tar en dusch. Gropen i sittdelen är anpassad så barnet sitter stabilt. Barnet sitter säkert fastspänt i babysittern medan stolsryggens kanter omfamnar barnets rygg. Babysitterns kanter är rundade och sköna att hålla i.

Form & funktion

​En vanlig babysitter är uppbyggd av en metallram med lätt vadderat tyg. I de moderna varianterna kan du vinkla till sittdel, lutande position och ibland helt liggande läge. I vissa modeller finns även inbyggd musik och vaggfunktion via batteri eller elektronik.

​Vi har valt ur vår favorit, som dessutom har fått utmärkelsen Bäst-i-test 2019! 

​Elegant babysitter från BabyBjörn som är lika ergonomisk och skön som den är snygg. Den klassiska designen och färgvalen gör att den passar in i alla hem. Oftast passar babysittern redan från nyfödda och uppåt.

Storlek

Med den smidiga storleken kan du enkelt ställa den i vilket rum du vill, men vill du inte alltid ha den stående framme så fäller du enkelt ihop den och förvarar i en garderob.
Och visst gillar väl alla platta paket? Ska du hälsa på mormor & morfar kan du packa in den i bilen eller ta med den på tåget, du fraktar babysittern i en enkel transportväska, smidigt, snyggt och håller tyget rent.

Rörelse & gungning

​Babysittern ger en naturlig gungning utan sladdar och batterier. Har barnet lite tyngd och kraft kan babysittern enkelt komma in i ett skönt gung och barnet tränar samtidigt balans och koordination. 

Summering:

  • Babysittern passar nyfödda och barn upp till 2 år. 
  • Finns i flera olika material och färger
  • Koppla på en leksak som väcker nyfikenhet
  • Ergonomiskt anpassad som ger bra stöd för nacke, huvud och rygg
  • Tyget är tvättbart i 40°
  • Den enkla designen gör den lätt att vika ihop och förvara i en garderob
  • Köp till denna enkla transportväska så blir Babysittern enkel att ta med och förvara. 

Läs mer eller köp babysittern hos Jollyroom (Annonslänk)


Tack för att du ha läst vår artikel om babybjörn babysitter
Artikel: Vinnande babysittern
Produkttest: Babybjörn babysitter
Författare: Admin hos BästaTesten
Företag: Babybjörn
Vinnare hos: bästatesten.se
Liknande test: Resesäng

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *