Om oss!

Om oss: BästaTesten.se arbetar för att ge dig som konsument de bästa produkterna, vinnarna i bäst i test, till bästa möjliga pris. 

Hur väljer vi ut produkter?

Vi sammanfattar de mest populära produkterna via artiklar, guider och andra välrenommerade företags produktjämförelser från webben, tidningsartiklar och även från tv. Vidare sammanställer vi vilka betyg produkter fått av både tester och kunder. Hur ser prisbilden ut, och självklart väger vi in vårt omdöme. Det är ett gediget jobb att få fram en topplista över bra produkter, men vi gör det för att det är kul, intressant och för att du som kunde ska kunna känna dig trygg med ett köp. Det vill vi också!

Vissa produkter tester vi själva. Det kan vara det materiella, laddningstider, kvalitét, snabbhet, styrka och mycket mycket mer. Helt beroende på vad det är för produkt vi testar.

Eftersom vi sammanfattar vad flera andra aktörer har kommit fram till i sina resultat, så har vi en mycket bred bas att utgå ifrån. Just för att Du ska få tillgång till de bästa produkterna i den kategori Du är ute efter. Du ska inte känna dig tveksam om en produkt efter att ha läst våra artiklar!

När du gör ett köp via vår hemsida, så får vi ibland en liten provision som tack, just för att vi ska kunna driva sidan vidare. 

Vi driver också tjänsten Gravidhjalpen.

Vad händer framöver?

Vårt fortsatt arbete

Vi kommer att fortsätta leverera produktguider och vinnare i bäst i test från spridda kategorier. Vi försöker hela tiden utveckla våra recensioner till att bli totalt kompletta med information, allt för att Du ska slippa spendera mer timmar på andra sidor.
Har Du några önskemål om produkter? Någon information Du saknar på någon sida? Skriv ett mail isåfall!

Black Friday 2021

Black Friday är fenomenet som ursprungligen kommer från USA (som mycket annat). Det som vi konsumenter hoppas på är att det blir kraftig REA på just det vi efterfrågar!

Black Friday 2021 kommer som vanligt att gå av stapeln fredag 26 november. Detta kommer troligtvis bli den black friday där svensk handel omsätter mest någonsin (igen). Vi ska göra allt i vår makt för att få upp så mycket bra info till er läsare som möjligt!