Black Friday 2020 – Produkterna med störst REA!

REA BLACK FRIDAY 2020

Passa på att fynda på årets största shoppingdag – Black Friday 2020 som går av stapel fredag 27 november!! Gör riktiga fynd till julklappar! Det är flera produkter som det vanligtvis är extra stor rabatt på. Nedan hittar du de produkter som du verkligen kan spara en rejäl slant på!


Artikeln innehåller annonslänkar


Produkterna med störst % bäst REA

1. Leksaker

Leksaker är de produkter som det vanligtvis är störst REA på under Black Friday. Troligtvis blir det även så detta år.
Det är ofta dyrt med leksaker och barntillbehör som till exempel bärselar, och nu närmar sig julen med stormsteg, så passa på att fynda leksakerna nu. Du kommer definitivt spara en hel del pengar på detta!Lekia är det anrika företaget bland leksaker i Sverige!

2. Hörlurar & Headset

Klassikern som alltid är bra att ha, och som också försvinner titt som tätt. Nu för tiden finns det väldigt många varumärken som producerar och säljer hörlurar och headset, detta skapar också stora förutsättningar för prissänkningar då det är hård konkurrens bland produkterna.

Hos Kjell & Co kan du hitta dina hörlurar

3. Tv

Det ultimata tillfället att slå till på en ny TV som du länge suktat efter? Kanske den smarta TV:n med lite extra funktioner som alltid varit lite för dyr?
Lista upp dina 3 favoriter och håll koll under Black Friday om dessa reas ut, du kommer garanterat att spara tusenlappar!

NetOnNet har i regel grymma priser på elektronik

TV Black Friday
TV – Netflix

4. Mobiltelefon

De stora giganterna till företag släpper ofta nya mobiltelefoner under hösten, vanligtvis reas inte dessa ut, men däremot kan du hitta fynd bland förra årets modeller eller tidigare. Likadant kan du hitta bra dealer på abonnemang!

Mobiltelefon
NetOnNet.se
Webhallen.se

Abonnemang
Vimla.se
Hallon.se

5. Spelkonsoller

Både Microsoft och Sony har släppt sina ny modeller. Oklart om dessa reas ut, annars kan du fynda föregångarna! Spel brukar man kunna hitta till riktigt bra priser, även de nyaste titlarna kan reas ut!

CDON.com

6. Köksredskap

Det är alltid något i köket man saknar när man ska laga mat eller baka. Eller har du kanske hittat något redskap eller maskin som du suktat efter länge? Här kan det fyndas rejält på maskiner och tillbehör.

Blandat med köksutrustning hos Cervera.se

KitchenTime har de mesta inom kökstillbehör

7. Parfym

Passa på att köpa dendär ljuvliga parfymen, eller din stående favorit. Köper du parfym under Black Friday kan du spara många hundra kronor.

Stort utbud av hudvård & parfym hos Lyko.se

Nordicfeel är bland de större i Sverige!

8. Kosttillskott & träning

Man kan ofta hitta nedsatta priser på träningsutrustning, kosttillskott och kanske framförallt på protein och BCAA, och på Black Friday kan du gör de stora fynden. Ofta säljs stora paket med blandade produkter till riktigt förmånliga priser. Så passa på att ladda upp förrådet med just dina favoriter! Men se till att äta en varierad kost, för kosttillskott är precis som det låter, ett tillskott!
Årets julklapp inom hälsa tror vi är den effektiva massagepistolen!

Gymgrossisten är sveriges gigant när det kommer till träning!

Flowlife med deras grymma massagepistoler & rehabprodukter!

Bluffarna du ska akta dig för!

1. Stressa konsumenten

Du har säkert stött på det fler gånger, du är inne och kikar på en produkt, och så dyker det upp varningar om att Dealen gäller bara 10 minuter till, eller att produkten snart är slut. Lika vanligt är det att ”just nu kollar 20 andra på produkten” dyker upp!

Shopping är psykologi, så låt dig inte stressas av detta fenomen. Handla smart!

2. Gör en lista!

När det står ”REA!” överallt så vill man klicka på ”KÖP” på i princip allt, betala kan du ju göra på avbetalning eller faktura!? Men passa dig för shoppingfällan! Gör en lista på de saker du vill, eller ska handla INNAN du klickar in dig på Black Friday. Annars kommer du garanterat göra onödiga köp på prylar du aldrig kommer använda.

3. Håll koll på priset

När du listat upp vilka produkter du ska köpa (innan black friday) så notera även priset på dessa. Använda dig gärna av ”prisutveckling” via någon sajt. Vissa företag kan nämligen göra en fuling att höja priserna innan Black Friday, för att sedan sänka dem igen. Så att du egentligen handlar till ordinarie pris.


Vi på BästaTesten slukar webben på produktinformation och testar av produkter, så om något leder till ett köp hos er så erhåller vi en liten andel som provision från företaget du handlar av. Helt enkelt för att vi ska kunna finnas & hålla hög kvalité!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *